Cupcakes de ciocolată cu glazură de unt de arahide
Reteta Cupcakes de ciocolata cu glazura de unt de arahide ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 24. O porție conține 480 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de cacao cu proces olandez, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes De Ciocolată Cu Glazură De Unt De Arahide, Cupcakes de ciocolată cu glazură de unt de arahide, și Cupcakes cu unt de arahide cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Linia 2 (12-bine) Tigăi pentru brioșe cu căptușeli de hârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți împreună cacao și apa clocotită într-un castron mic până se combină. Bateți încet laptele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați zahărul și vanilia și continuați să bateți încă 4 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați o treime din amestecul de făină și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se adaugă jumătate din amestecul de cacao și se amestecă până se încorporează. Continuați să adăugați amestecul de făină rămas și amestecul de cacao, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și netede. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.Împărțiți aluatul între puțurile de briose (puțurile vor fi pline de aproximativ două treimi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați tigăile una lângă alta în cuptor și coaceți timp de 15 minute. Rotiți tigăile din față în spate și dintr-o parte în alta și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul cupcakes-urilor iese curată, cu aproximativ 10 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați tigăile pe rafturi de sârmă și lăsați-le să se răcească timp de 10 minute.
1
Așezați untul, untul de arahide și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți cu viteză mare până când este ușor, pufos și complet încorporat, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați încet zahărul pudră până când este încorporat, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul, răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei și rotiți mixerul la viteză medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă până când glazura este cremoasă și pufoasă, aproximativ 3 minute.Înghețați cupcakes-urile și presărați cu ciocolată, dacă utilizați. Dacă nu intenționați să mâncați cupcakes-urile în decurs de 4 ore, puneți-le la frigider până când glazura se rigidizează, apoi cortați liber cu folie de plastic timp de până la 3 zile. Înainte de servire, lăsați cupcakes-urile să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 45 de minute pentru a scoate frigul.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.