Cupcakes Cu Înghețată De Ciocolată-Alune
Cupcakes cu înghețată de ciocolată-alune durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 676 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, cereale de orez, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cupcakes Cu Înghețată De Ciocolată-Alune, Înghețată De Alune De Ciocolată, și Sandvișuri Cu Înghețată De Ciocolată-Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți alunele întregi și nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți până devin aurii, 8 până la 10 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un robot de bucătărie.
Adăugați cerealele și laptele condensat și pulsați până când amestecul este măcinat fin.
Pulverizați ușor 6 căni de briose cu spray de gătit. Împărțiți amestecul de nucă de cocos între cupe. Udați-vă degetele, apoi apăsați amestecul de nucă de cocos în partea de jos și în sus a fiecărei căni. Congelați până la fermitate, cel puțin 20 de minute.
Scoateți tigaia pentru briose din congelator. Umpleți crustele cu înghețată de nucă de cocos, netezind blaturile. Congelați până la ferm, aproximativ 40 de minute.
Acoperiți fiecare cupcake de înghețată cu o lingură de înghețată de ciocolată (faceți lingura plată pe fund, astfel încât să stea deasupra înghețatei de nucă de cocos).
Se servește imediat sau se acoperă și se congelează până la 2 zile. Pentru a se desface, rulați o spatulă offset în jurul marginii fiecărei căni, apoi scoateți cupcakes-urile. Se acoperă cu alune tocate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "