Cupcakes Cu Zmeură De Ciocolată Albă
Cupcakes cu zmeură de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ouă, chipsuri de ciocolată cu lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cupcakes Cu Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Cupcakes Cu Cremă De Unt Cu Ciocolată Albă Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 mini căni de briose.
În bolul cu microunde mediu, cuptorul cu microunde 6 oz ciocolată albă și untul descoperit la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când se înmoaie și amestecul poate fi agitat neted. Se răcește ușor. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou cu biciul.
Adăugați lingură de amestec de ciocolată albă la gălbenușuri; se amestecă cu biciul. Se amestecă amestecul de ciocolată albă rămas.
Într-un castron mic, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă și amestecul de ciocolată albă-gălbenuș de ou cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Îndoiți albușurile de ou. Puneți 1/4 cană de aluat în fiecare ceașcă de brioșă de dimensiuni obișnuite. Împărțiți aluatul rămas între mini căni de briose, folosind aproximativ 1 lingură în fiecare.
Coaceți mini cupcakes 10 minute, cupcakes de dimensiuni obișnuite 18 minute sau până când sunt ferme la atingere. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la 30 până la 60 de secunde, amestecând o dată, până când se înmoaie și chipsurile pot fi agitate netede. Pe foaia de hârtie pergament de gătit, lingura de ciocolată topită în discuri rotunde de 24 (1 inch).
Lăsați să stea până se întărește.
Într-un alt castron mic cu microunde, topiți ciocolata albă de 6 oz descoperită la maxim aproximativ 1 minut, amestecând o dată, până când se înmoaie și ciocolata poate fi agitată netedă. Lingura trei sferturi din ciocolata alba topita in punga de decorare prevazuta cu varf rotund mic; pipa 24 initiale dorite pe foaia de hartie de copt.
Lăsați să stea până se întărește. Îndepărtați inițialele de pe hârtia pergament. Reîncălziți ciocolata albă rămasă rămasă în vasul cu microunde; periați o cantitate mică de ciocolată topită pe spatele fiecărei inițiale pentru a adera la fiecare disc de ciocolată cu lapte.
Într-un castron mediu, amestecați glazura, zahărul pudră și zmeura. Lingura în sac de decorare prevăzute cu vârful # 4PT; glazura țeavă pe cupcakes regulate și mini. Top fiecare cu disc de ciocolată.