Cupcakes cu trufe de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 661 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Cu Trufe, Cupcakes Cu Trufe De Ciocolată, și Cupcakes Cu Trufe De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 până la 15 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, 2/3 cană de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de cafea și 1 linguriță de sare; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în ouă și 1 linguriță de vanilie. Adăugați alternativ amestecul de făină cu zară, bătând la viteză mică până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose, folosind aproximativ 1/3 cană în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cafea Instant
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Garnituri De Brioșă
Bol
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți ingredientele de umplere la foc mediu, amestecând până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se toarnă în tigaie pătrată sau mai mică de 8 inci; la frigider 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Cu o lingură sau o lingură mică de înghețată, scoateți gaura de 1/4 până la 1/2 inch în centrul superior al fiecărui cupcake. Cu o lingură de măsurare de 1/4 linguriță, scoateți bile mici de ganache și puneți 1 bilă în fiecare gaură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Lingura De Măsurare
8
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt, 1/2 cană de cacao și 1/2 linguriță de sare cu mixerul electric la viteză medie până la crem. Bateți în 1 linguriță de vanilie și 1 linguriță de lichior. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Lichior
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați lapte; bate până când glazura este rigidă, dar cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Lapte
10
Lingura glazura în decorare sac echipat cu #1M sau # 2D patiserie sfat. Pipe dollop mare în mijlocul cupcake și apoi cerc de 2 până la 3 ori pentru a forma forma de trandafir.