Cupcakes Cu Nucă De Cocos Umplute Cu Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu nucă de cocos umplute cu lămâie. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de amestec de tort, nucă de cocos, budincă instant de lămâie și amestec de umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 19%. Încercați Cupcakes umplute cu nămol cu glazură de gunoi de mlaștină { aka Cupcakes cu var de nucă de cocos}, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Cupcakes Cu Ciocolată Umplute Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți 24 (2 1/2 inch) cupe de brioșă cu căptușeli de hârtie; pus deoparte.
Întindeți 1 cană de nucă de cocos pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 6 până la 8 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe grătar.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, laptele de cocos, uleiul și colorantul alimentar galben; bateți cu un mixer electric la foc mic timp de 30 de secunde. Răsturnați partea laterală a bolului. Bateți pe mediu încă 2 minute. Puneți aluatul în cupele de brioșe pregătite, umplând fiecare aproximativ 3/4 din drum.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă Centre iese curată. Răciți cupcakes în cupe de briose pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Scoateți cupcakes-urile din cupele de briose și răciți-le complet pe grătar.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1/2 cană glazură de frișcă și cașul de lămâie până se combină.
Cu un cuțit ascuțit, faceți o fantă de 1/2 inch în centrul superior al fiecărui cupcake răcit.
Așezați umplutura de lămâie într-o pungă de unică folosință; tăiați un capăt mic dintr-un colț al pungii și umpleți țeava în cupcakes.
Într-un castron mediu, amestecați extractul de nucă de cocos în glazura de frișcă rămasă și înghețați cupcakes-urile.
Aruncați împreună nuca de cocos prăjită și restul de 1/2 cană de nucă de cocos neprăjită.
Presărați amestecul de nucă de cocos peste cupcakes-urile înghețate.