Cupcakes Cu Morcovi De Dovleac
Rețeta Cupcakes cu morcovi de dovleac ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, dovleac, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu morcovi de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac, Cupcakes Cu Praline De Dovleac: Cupcakes De Ziua Recunoștinței, și Cupcakes cu ciocolată cu ouă de dovleac cu glazură de brânză cremă de dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Se amestecă dovleacul și scorțișoara cu biciul. Îndoiți stafidele și nucile pecan. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 22 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți untul, crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Prajiturele Frost. Se acoperă cu nuci pecan. A se păstra acoperit la frigider.