Cupcakes cu ciocolată cu smântână
Cupcakes cu ciocolată cu smântână este un desert lacto ovo vegetarian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 253 de calorii. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de zahăr, unt, zahăr de cofetarie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor americane. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingură de 13%. Rețete similare includ cupcakes cu smântână și ciocolată, cupcakes cu ciocolată și banane și cupcakes cu smântână de ciocolată cu cremă de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topește untul și ciocolata; se amestecă până la omogenizare. Se răcește timp de 10 minute. Într-un castron mare, bate ouăle, zahărul, apa, smântâna și vanilia.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se adauga la amestecul de oua si se amesteca bine.
Adăugați amestecul de ciocolată; bate la viteza mare timp de 2-3 minute.
Umpleți cu două treimi pahare pentru brioșe tapetate cu hârtie.
Coaceți la 350° timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mare care poate fi folosit la microunde, topește untul și ciocolata; se amestecă până la omogenizare. Se răcește timp de 10 minute. Cu un mixer portabil, amestecați zahărul de cofetarie, smântâna și vanilia la foc mic până se omogenizează. Prăjituri de îngheț. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcake cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Cava Mestres Reserva Brut 1312]()
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu reflexe verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a epocii: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. La palat este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.