Cupcakes Cu Banane Și Ciocolată
Cupcakes cu banane-ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați banane, chipsuri de ciocolată semidulce, glazură bogată și cremoasă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Cu Banane, Cupcakes Cu Cafea Cu Ciocolată Cu Banane, și Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, banane, apă, unt și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Lingurați aluatul uniform în căni de briose.
Coaceți 18 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigaie în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Frost cupcakes cu glazură. Depozitați ușor acoperit.