Cum să pregătiți și să prăjiți curcanul

Cum să pregătiți și să prăjiți curcanul
Rețeta Cum se prepară și se prăjește curcanul poate fi făcută în aproximativ 4 ore și 55 de minute. Acest fel principal are 362 de calorii, 51 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 18 și costă 1,01 USD per porție. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați piper măcinat, condimente pentru păsări de curte, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 82%. Pregătiți și uitați de curcan, friptura de curcan cu nuci pecan, umplutură de cârnați și castane și eșalotă friptă și salata Cobb de curcan pentru prepararea mesei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecă 2 linguri de sare și 1 lingură de piper și condimente de pasăre într-un castron mic. Puneți aripioare de curcan sub pasăre și asezonați cavitatea cu aproximativ 1 lingură de amestec de condimente de pasăre. Rezervați amestecul de condimente de pasăre rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Aripi De CurcanAripi De Curcan
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă ceapa, țelina și morcovii într-un castron. Introduceți aproximativ 1/2 cană de amestec de legume, crenguțe de rozmarin și 1/2 buchet de salvie în cavitatea curcanului. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie. Slăbiți pielea de deasupra pieptului de curcan folosind degetele sau o spatulă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți aproximativ 2 linguri de unt sub piele și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Untul rămas (aproximativ 2 linguri) se întinde pe toată exteriorul pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Stropiți exteriorul curcanului cu amestecul de condimente de pasăre rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Răspândiți ceapa, țelina și morcovii rămase într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Puneți curcanul deasupra legumelor. Umpleți tava cu aproximativ 1/2 inch de apă. Aranjați o foaie de folie de aluminiu peste pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Cojiți curcanul în cuptorul preîncălzit până când nu mai devine roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 3 1/2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să indice 165 de grade F (75 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți folia în ultima oră de gătit. Ungeți curcanul cu sucul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
În timp ce curcanul se prăjește, faceți bulion: puneți gâtul, inima și masca într-o cratiță cu dafin și apă. Se fierbe la foc mediu timp de 2 ore. Se strecoară mărunțișurile de curcan din bulion și se aruncă. Ar trebui să existe cel puțin 4 căni de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Scoateți curcanul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 până la 15 minute înainte de a tăia felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Se toarnă sucurile din tigaie, aproximativ 3 căni, într-o cratiță și se lasă deoparte. Îndepărtați grăsimea de curcan din sucurile din tigaie, rezervând aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Încinge 2 linguri de grăsime de curcan și 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
15
Transferați ceapa din tigaie în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumeneste ceapa, aproximativ 5 minute, apoi adaugati faina. Continuați să gătiți și amestecați încă aproximativ 5 minute; se amestecă cu 4 căni de bulion de curcan degresat și sucul din tigaie rezervat până la omogenizare; îndepărtați orice spumă. Se amestecă oțetul balsamic. Se fierbe până când sosul se îngroașă, amestecând constant, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1 lingură de salvie tocată și se condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Turcia StocTurcia Stoc
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții18
Scor De Sănătate25
Revista