Cum se face un sos simplu de carne

Cum se face un sos simplu de carne
Cum să faci un sos simplu de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de sos. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 446 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, lapte, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Încercați Sos de muștar - acest sos este ușor de făcut și se potrivește bine cu carnea și legumele, Sos de carne rapid și simplu pentru Paste, și Spaghete fără Gluten cu sos simplu de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare și gătiți carnea de vită, amestecând des, până se rumenesc bine, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul și ceapa verde în carnea de vită. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Se toarnă bulion de vită în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Se toarnă lapte, se aduce la foc mic și se amestecă sosul de paste în amestecul de vită. Fierbeți până când bucățile de vită sunt fragede, aproximativ 40 de minute. Dacă amestecul este prea gros, adăugați puțină apă. Condimentează cu sare, piper negru, fulgi de ardei roșu și ierburi italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Sos De PasteSos De Paste
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
4
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
PennePenne
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se toarnă penne în sos și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
6
Transferați într-un castron de servire și serviți acoperit cu o stropire de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista