Cum se face un sos simplu de carne
Cum să faci un sos simplu de carne ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de sos. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 446 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, lapte, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Încercați Sos de muștar - acest sos este ușor de făcut și se potrivește bine cu carnea și legumele, Sos de carne rapid și simplu pentru Paste, și Spaghete fără Gluten cu sos simplu de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare și gătiți carnea de vită, amestecând des, până se rumenesc bine, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul și ceapa verde în carnea de vită. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Se toarnă bulion de vită în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Se toarnă lapte, se aduce la foc mic și se amestecă sosul de paste în amestecul de vită. Fierbeți până când bucățile de vită sunt fragede, aproximativ 40 de minute. Dacă amestecul este prea gros, adăugați puțină apă. Condimentează cu sare, piper negru, fulgi de ardei roșu și ierburi italiene.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute; scurgere.
Se toarnă penne în sos și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Transferați într-un castron de servire și serviți acoperit cu o stropire de brânză Parmigiano-Reggiano.