Cum se face tortul Tres Leches
Cum sa faci Tres Leches tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 279 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 19. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Un amestec de lapte condensat, lapte evaporat, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort Tres Leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cu generozitate o tigaie de copt de 10x15 inci cu scurtare vegetală.
Combinați amestecul de tort galben, ouăle, apa, uleiul vegetal și 1 linguriță extract de vanilie într-un bol mare de amestecare. Bateți cu mixerul electric până când este foarte neted, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită. Neteziți partea superioară a aluatului, agitați tigaia și atingeți ușor pe blat de 2 sau 3 ori pentru a elimina bulele de aer.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, aproximativ 22 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie cel puțin 30 de minute. Faceți găuri peste tot tortul cu o frigăruie de bambus sau mânerul unei linguri de lemn.
Combinați laptele evaporat, laptele condensat îndulcit și jumătate și jumătate într-un castron mare; turnați încet sirop de lapte peste tot tortul. Siropul se va înmuia în tort. Înfășurați tortul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 3 ore (sau de preferință peste noapte).
Bateți smântâna cu zahăr și 1/2 linguriță de vanilie într-un castron mare cu un mixer electric până când smântâna este pufoasă; lingura frisca peste tort.