Cum se face tocană irlandeză

Cum se face tocană irlandeză ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție conține 575 calorii, 62g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ceapă verde, cotlete de umăr de miel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Încercați Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Cum Să Faci Cafea Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează Cotletele de umăr de miel cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mare. Lucrând în loturi, gătiți Cotletele de umăr de miel până se rumenesc pe ambele părți, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele într-un vas de stoc.
Gatiti si amestecati ceapa cu un praf de sare in aceeasi tigaie la foc mediu pana se inmoaie usor si marginile se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul în ceapă până se topește; se adaugă făina și se amestecă până se acoperă ceapa, aproximativ 1 minut.
Se toarnă stocul în amestecul de ceapă; se aduce la fierbere, se adaugă rozmarin și se amestecă până când amestecul se îngroașă, 5 până la 10 minute.
Amestecați morcovii și țelina în oală cu cotlete de umăr de miel și turnați amestecul de stoc de pui deasupra.
Adăugați apă după cum este necesar pentru a acoperi complet carnea. Aduceți amestecul la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți oala cu un capac și gătiți până când carnea aproape că cade de pe os, aproximativ 1 1/2 ore.
Transferați carnea pe o farfurie. Se amestecă cartofii în tocană și se întoarce carnea la tocană, așezând deasupra legumelor. Se fierbe, acoperit, până când cartofii sunt fragede și carnea cade de pe os, aproximativ 30 de minute.
Transferați carnea pe o farfurie folosind o lingură pliată. Aduceți tocană la fiert și gătiți, îndepărtând grăsimea, până când tocanul este redus și gros, 10 până la 12 minute.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele și orice bucăți de grăsime. Se amestecă carnea înapoi în tocană. Se amestecă ceapa verde în tocană și se condimentează cu sare și piper după gust.