Dacă aveți aproximativ 2 ore și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, cum să facă stoc de legume ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 103 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ciuperci, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1704 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Cum Se Face Stoc De Legume, Faceți-vă propria pulbere de condimente pentru bulion de legume și ierburi pentru stoc, și Stoc de legume – un stoc bun este Important.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile uscate într-un castron mare și turnați 1 litru de apă clocotită peste ele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Rumeniti ceapa, telina, morcovii, feniculul:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Încălziți uleiul de măsline la foc mare într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa tocată, țelina, morcovii și feniculul (dacă folosiți) și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se presară cu sare. Gatiti la foc mare cateva minute, amestecand doar ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Având în vedere că există atât de multe legume și au un conținut ridicat de umiditate, poate dura mai multă căldură și mai mult timp pentru a se rumeni decât v-ați aștepta. Gatiti pana cand legumele incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Adăugați usturoi și pastă de roșii:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați usturoiul și pasta de roșii și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand des, timp de 2-3 minute, sau pana cand pasta de rosii incepe sa capete o culoare ruginita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați ciupercile și apa lor de înmuiere, rozmarinul, cimbrul, cojile de ceapă (dacă se utilizează), boabele de piper, frunzele de dafin, pătrunjelul și 4 litri suplimentari de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Aduceți la foc mic și apoi lăsați focul până când obțineți doar un foc mic. Suprafața stocului ar trebui să fie abia barbotare. Gatiti 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
11
Strecurați stocul: folosind un skimmer de păianjen sau o lingură cu fante, îndepărtați toate bucățile mari de legume și ciuperci. Aruncați sau compostați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Skimmer
12
Așezați un castron mare sau o oală cu o sită așezată peste el. Tapetați sita cu un prosop de hârtie sau filtru de cafea și turnați stocul prin ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Când aveți aproximativ jumătate din stoc turnat, opriți-vă, lăsați ceea ce este în filtru să treacă și schimbați prosopul de hârtie; cel vechi va fi aruncat cu resturi. Filtrați restul stocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Se toarnă în borcane și se răcește sau se congelează: pentru a se păstra, se toarnă în borcane de sticlă și se dă la frigider până la o săptămână sau se congelează. Dacă înghețați în borcane de sticlă, lăsați cel puțin un centimetru și jumătate de spațiu pentru cap, astfel încât stocul să se poată extinde fără a sparge paharul borcanului.