Cum se face iaurtul cu lapte crud este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 81 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1577 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de iaurt dintr-un lot anterior sau, starter grecesc sau, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face iaurt Vegan cu lapte de cocos, Vase de iaurt cu ciocolată cu lapte cu unt de arahide din cultura iaurtului, și Cum Să: Faceți Lapte De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți laptele într-o cratiță la o flacără medie-mică până când ajunge la aproximativ 110 de grade Fahrenheit / 43 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă în 2 linguri de cultură de starter termofilă, cum ar fi starterul bulgar sau grecesc (vezi sursele), sau se folosesc două linguri de iaurt dintr-un lot anterior pentru a inocula laptele crud.Dacă utilizați un producător de iaurt, pur și simplu turnați amestecul de lapte proaspăt și starter în producătorul de iaurt și cultivați-l conform instrucțiunilor producătorului timp de aproximativ opt până la douăsprezece ore.Dacă utilizați un deshidratator alimentar sau un aragaz lent, turnați mai întâi amestecul de starter și lapte crud într-un borcan de zidărie din sticlă de 1 litru și acoperiți-l cu un capac.Dacă utilizați un aragaz lent sau un răcitor, așezați borcanul de zidărie plin cu lapte și starter în centrul aragazului lent sau al răcitorului și turnați apă caldă (aproximativ 110 Fahrenheit, 43 Celsius) în inserția ceramică sau până când ajunge chiar sub capacul borcanului de zidărie. Acoperiți cu un prosop cald pentru o izolație suplimentară și lăsați-l într-un loc cald din bucătărie pentru a cultiva timp de opt până la douăsprezece ore.Dacă utilizați un deshidratator de alimente, pur și simplu puneți borcanul de zidărie plin cu cultură de început și lapte în deshidratatorul de alimente, setați temperatura la 110 de grade Fahrenheit / 43 de grade Celsius și lăsați-l să cultive timp de opt până la douăsprezece ore.Odată ce perioada de cultivare de opt până la douăsprezece ore este completă, scoateți iaurtul cu lapte crud încă cald din aparatul de iaurt, aragazul lent, răcitorul sau deshidratatorul și puneți-l în frigider pentru a se răci și a se solidifica timp de o oră sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Iaurt
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Dehydrator
Conserve Borcan
Bateti
3
Serviți simplu ca sos, combinat cu fructe proaspete sau nuci sau îndulciți-l, dacă doriți, cu o notă de miere sau sirop de arțar.