Cum se face crema de brânză
Cum se face crema de brânză este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 553 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați pânză de brânză, sare kosher, iaurt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare sunt Cum se face brânză cremă adevărată, Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi, și Copiii pot face: sandvișuri cu Pinwheel cu brânză cremă de șuncă și Scallion.
Instrucțiuni
Tapetați o strecurătoare cu 6 straturi subțiri de pânză de brânză așezate peste un castron, lăsând marginile pânzei de brânză să atârne peste părți.
Se toarnă iaurtul și se adună pânza de brânză în partea de sus. Legați pachetul împreună în partea de sus cu sfoară de bucătărie și agățați iaurtul parțial într-un castron mare sau o ceașcă mare de măsurare setată în frigider pentru a se scurge timp de 24 de ore. Verificați nivelul lichidului din recipient și turnați-l dacă devine prea mare.
Desfaceți pânza de brânză și puneți crema de brânză într-un bol de amestecare, presărați sare și amestecați până se omogenizează și se combină bine.
Tapetați un ramekin de 4 1/2 uncii sau un castron mic cu 4 straturi subțiri de pânză de brânză curată. Puneți brânza cremă sărată în ramekin, evitând crearea de buzunare de aer. Deasupra netedă a cremei de brânză și așezați un cerc mic de plastic deasupra, decupat dintr-o pungă de plastic. Plasticul ar trebui să se potrivească doar în interiorul ramekinului. Îndoiți pânza de brânză deasupra și tăiați excesul de pânză de brânză.
Așezați o altă bucată de folie de plastic peste ramekin.
Decupați un cerc mic de carton, abia mai mic decât interiorul ramekinului și așezați cercul de carton deasupra foliei de plastic.
Așezați un mic obiect greu (cum ar fi o cutie de alimente) pe carton. Dați-l la frigider pentru a presa și îmbătrâni crema de brânză timp de 2 zile.
Desfaceți cu atenție toate straturile de plastic și pânză de brânză pentru a dezvălui brânza presată.
Transferați pe o farfurie de servire cu partea plată în jos pentru a arăta semnele de pânză de brânză. Puneți la frigider resturile.