Cum se face brânză cremă adevărată

Cum se face brânză cremă adevărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cum să faceți o cremă de brânză adevărată. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 320 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână grea, cheag lichid, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bărbații adevărați gătesc: cum se face sos de roșii, Faceți O Adevărată Provocare Alimentară: Carne De Vită Sacadată!, și Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele și smântâna într-o oală mare (6-qt) cu fund greu și se încălzește la foc mic până ajunge la 75 F - aproximativ 15 minute, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați starter peste laptele cald și lăsați-l să stea aproximativ 5 minute pentru a se rehidrata. Amestecați laptele și starterul împreună cu 20 de lovituri în sus și în jos, apoi amestecați cheagul diluat cu 20 de lovituri în sus și în jos. Acoperiți-l și lăsați-l să stea la temperatura camerei până la 12 ore până când zerul se separă de caș.Tapetați o sită cu muselină de unt, turnați cașul și zerul, apoi legați colțurile muselinei pentru a forma o pungă și agățați-o de un cârlig ridicat din bucătăria dvs. (folosesc suportul pentru oală sau robinetul) peste un lighean pentru a prinde zerul care picură. Lăsați cașul să stea aproximativ 8 ore-aruncând zerul sau rezervându-l pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați brânza strecurată într-un castron mare, bateți în sare și formați-o în cărămizi sau lingură într-un borcan de zidărie și dați-o la frigider. Ar trebui să păstreze aproximativ 2 până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista