Cum se face brânză cremă adevărată

Cum se face brânză cremă adevărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cum să faceți o cremă de brânză adevărată. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 320 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână grea, cheag lichid, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bărbații adevărați gătesc: cum se face sos de roșii, Faceți O Adevărată Provocare Alimentară: Carne De Vită Sacadată!, și Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele și smântâna într-o oală mare (6-qt) cu fund greu și se încălzește la foc mic până ajunge la 75 F - aproximativ 15 minute, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Presărați starter peste laptele cald și lăsați-l să stea aproximativ 5 minute pentru a se rehidrata. Amestecați laptele și starterul împreună cu 20 de lovituri în sus și în jos, apoi amestecați cheagul diluat cu 20 de lovituri în sus și în jos. Acoperiți-l și lăsați-l să stea la temperatura camerei până la 12 ore până când zerul se separă de caș.Tapetați o sită cu muselină de unt, turnați cașul și zerul, apoi legați colțurile muselinei pentru a forma o pungă și agățați-o de un cârlig ridicat din bucătăria dvs. (folosesc suportul pentru oală sau robinetul) peste un lighean pentru a prinde zerul care picură. Lăsați cașul să stea aproximativ 8 ore-aruncând zerul sau rezervându-l pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați brânza strecurată într-un castron mare, bateți în sare și formați-o în cărămizi sau lingură într-un borcan de zidărie și dați-o la frigider. Ar trebui să păstreze aproximativ 2 până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista