Cum se fac biscuiți de dovleac
Cum sa faci Scones dovleac este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 25%. Încercați Cum se fac biscuiți într-un cuptor cu prăjitor de pâine și A Pentru fructe de pădure și biscuiți cu cremă, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Kahl Iced Dovleac Latte + Nectar De Dovleac De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Bateți împreună 1 3/4 cană făină, 1/4 cană zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-un bol mare până când sunt combinate.
Amestecați untul în amestecul de făină folosind un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină-unt. Se amestecă piureul de dovleac, laptele de unt și nucile de pin până se combină.
Presărați o suprafață de lucru cu 2 linguri de făină. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Formați-vă într-un dreptunghi de aproximativ 1 inch grosime. Îndoiți dreptunghiul în treimi, presărați cu mai multă făină după cum este necesar și aplatizați la aproximativ 1 inch grosime. Repetați de încă 2 ori.
Tăiați dreptunghiul final în 6 pătrate de dimensiuni egale.
Tăiați fiecare pătrat în triunghiuri și transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită.
Bateți oul și laptele împreună într-un castron mic. Periați ușor partea superioară a fiecărei scone cu spălarea ouălor.
Presărați 1 linguriță de zahăr peste biscuiți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Transferați pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.