Cum se fac biscuiți de dovleac

Cum se fac biscuiți de dovleac
Cum sa faci Scones dovleac este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 25%. Încercați Cum se fac biscuiți într-un cuptor cu prăjitor de pâine și A Pentru fructe de pădure și biscuiți cu cremă, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Kahl Iced Dovleac Latte + Nectar De Dovleac De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți împreună 1 3/4 cană făină, 1/4 cană zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Amestecați untul în amestecul de făină folosind un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină-unt. Se amestecă piureul de dovleac, laptele de unt și nucile de pin până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Presărați o suprafață de lucru cu 2 linguri de făină. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată. Formați-vă într-un dreptunghi de aproximativ 1 inch grosime. Îndoiți dreptunghiul în treimi, presărați cu mai multă făină după cum este necesar și aplatizați la aproximativ 1 inch grosime. Repetați de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Tăiați dreptunghiul final în 6 pătrate de dimensiuni egale.
7
Tăiați fiecare pătrat în triunghiuri și transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Bateți oul și laptele împreună într-un castron mic. Periați ușor partea superioară a fiecărei scone cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Presărați 1 linguriță de zahăr peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Transferați pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista