Crustă Bună De Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați o crustă de plăcintă bună. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, sare, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Good Eats filet de vită în crustă de sare (Alton Brown 2004).
Instrucțiuni
În bolul unui robot de bucătărie, pulsați atât făinurile, cât și sarea pentru a se amesteca.
Adăugați untul (și scurtarea, dacă utilizați) bucăți în robotul de bucătărie și pulsați pentru a tăia untul. Pulsați până când aveți dimensiunea de mazăre clumps.In un castron mai mic sau o cană de măsurare lichidă, combinați apa, gălbenușul de ou și oțetul.
Adăugați amestecul de apă în amestecul de făină și pulsați până când amestecul se reunește. De obicei, ajung să folosesc tot amestecul de apă plus puțin mai mult, dar Greg Patent spune să nu turnați totul dintr-o dată, deoarece este posibil să nu aveți nevoie de toate.Transformați amestecul într-un castron și formați-l într-o minge cu aspect scruffy. Apăsați-l într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește cel puțin o oră sau până când este gata de utilizare.Când este gata de utilizare, aduceți bila de aluat înapoi la temperatura camerei.
Rulați într-un cerc de 12 inci și utilizați pentru a alinia o placă de plăcintă de 9 inci. Pentru a preveni contracția, răciți placa de plăcintă căptușită înainte de coacerea oarbă.Vă recomand să dublați această rețetă dacă faceți o plăcintă adâncă. Vei avea aluat leftover.To coaceți orb, apăsați în tigaie conform instrucțiunilor. Puneți mai multe găuri în aluat cu o furculiță și răciți vasul căptușit timp de o oră. Când este gata de coacere, acoperiți cu hârtie pergament, puneți greutăți pentru plăcintă (sau fasole uscată) în centru pentru a cântări pergamentul.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute, apoi îndepărtați pergamentul și greutățile și coaceți la 325 încă 20 de minute sau până când coaja de plăcintă apare setată și este ușor rumenită.