Crustillant de Crab cu chutney de mure

Crustillant de Crab cu chutney de mure
Crustillant de Crab cu chutney de mure este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 446 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați aluat phyllo, semințe de chimen, strop de turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chutney De Mure-Rubarbă, Chutney de mure fără gătit, și Chutney de mure și smochine / compot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați semințe; saut 30 de secunde sau până când semințele încep să pop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Adăugați mure, turmeric și sare. Reduceți căldura; saut 2 minute sau până când boabele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
TurmericTurmeric
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se ia de pe foc; pus deoparte.
6
Combinați carnea de crab, brânza de capră și frunzele de fenicul tocate; formați amestecul în bile de 8 (1 1/2 inch). Desfaceți aluatul phyllo; îndepărtați hârtia pergament. Reroll phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrabmeatCrabmeat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
7
Tăiați aproximativ o pătrime din rola phyllo transversal în felii foarte subțiri pentru a produce 2 căni (ar trebui să arate ca varza mărunțită). Rezervați restul phyllo pentru o altă utilizare; depozitați într-o pungă de plastic cu fermoar la frigider. Fluff phyllo cu degetele pentru a separa firele. Apăsați fiecare bilă de crab în phyllo; rulați până când este acoperit. Așezați ușor pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pulverizați fiecare bilă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
CrabiCrabi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
8
Coaceți la 500 timp de 3 minute sau până când phyllo este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește cu chutney de mure; garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista