Crustillant de Crab cu chutney de mure
Crustillant de Crab cu chutney de mure este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 446 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați aluat phyllo, semințe de chimen, strop de turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chutney De Mure-Rubarbă, Chutney de mure fără gătit, și Chutney de mure și smochine / compot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați semințe; saut 30 de secunde sau până când semințele încep să pop.
Adăugați mure, turmeric și sare. Reduceți căldura; saut 2 minute sau până când boabele sunt moi.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Combinați carnea de crab, brânza de capră și frunzele de fenicul tocate; formați amestecul în bile de 8 (1 1/2 inch). Desfaceți aluatul phyllo; îndepărtați hârtia pergament. Reroll phyllo.
Tăiați aproximativ o pătrime din rola phyllo transversal în felii foarte subțiri pentru a produce 2 căni (ar trebui să arate ca varza mărunțită). Rezervați restul phyllo pentru o altă utilizare; depozitați într-o pungă de plastic cu fermoar la frigider. Fluff phyllo cu degetele pentru a separa firele. Apăsați fiecare bilă de crab în phyllo; rulați până când este acoperit. Așezați ușor pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pulverizați fiecare bilă cu spray de gătit.
Coaceți la 500 timp de 3 minute sau până când phyllo este maro auriu.
Se servește cu chutney de mure; garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.