Crusta de pizza de conopidă a bucătarului John

Crusta de pizza de conopidă a bucătarului John
Crusta de pizza de conopidă a bucătarului John ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 412 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, piper cayenne, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare sunt Pizza cu crustă de mămăligă a bucătarului Joey, Pizza Cu Crustă De Conopidă, și Crustă de pizza de conopidă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Puree conopidă într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Gătiti conopida măcinată, apa și sarea împreună într-o tigaie la foc mediu-mare până când este parfumată și cea mai mare parte a apei se evaporă, 5 până la 6 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Transferați conopida în centrul unui prosop curat. Înfășurați și strângeți bine pentru a îndepărta excesul de umiditate. Ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 căni pulpă de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Amestecați conopida, brânza de capră, brânza Parmigiano-Reggiano, oul și ardeiul cayenne împreună într-un bol pentru a forma un aluat moale. Adunați aluatul într-o bilă și așezați-l în centrul foii de copt pregătite. Apăsați aluatul în cerc aproximativ 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și setați, aproximativ 40 de minute. Se răcește și se întoarce crusta înainte de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista