Crupe Cremoase Măcinate Cu Piatră

Crupe Cremoase Măcinate Cu Piatră

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1/2 cană de lapte și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional pentru a împiedica grâul să se lipească de fundul tigaiei, 10 minute. Se amestecă restul de 1/2 cană de lapte și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și grăsimile sunt groase și fragede, cu aproximativ 35 de minute mai mult. (Grăsimile vor avea o consistență moale, asemănătoare piureului de cartofi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă piperul și untul de lingură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CrupeCrupe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
* Disponibil de la John Martin Taylor (800-828-4412; www.hoppinjohns.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
4
*Available from John Martin Taylor (800-828-4412; www.hoppinjohns.com).
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista