Crunchy Crust Arahide Plăcintă

Crunchy Crust Arahide Plăcintă
Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, lapte, topping rece biciuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Brownies Fudgy cu crustă crocantă Butterfinger.

Instrucțiuni

1
Se amestecă firimituri de cracare, arahide, 1/4 cana de zahar si unt; apăsați ferm pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Bateți crema de brânză, rămânând 1/2 cană de zahăr, untul de arahide și laptele într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se amestecă bine. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Refrigerați câteva ore sau până la răcire.
5
Tăiați în 8 felii. Păstrați plăcinta rămasă la frigider.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista