Crunch de nucă de cocos și caju
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, Coconut Cashew Crunch ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16. O porție conține 343 de calorii, 4 g de proteine și 19 g de grăsimi. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită bicarbonat de sodiu, zahăr brun, unt și extract de vanilie. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați budinca de caju cu ciocolată neagră cu Crunch de caju confiate, Crunch de caju și Candy Crunch cu caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați cerealele, nuca de cocos și nucile de caju.
Într-o cratiță mare, combina zahărul brun, untul și siropul de porumb; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecand continuu. Gatiti si amestecati 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă peste amestecul de cereale; arunca pentru a acoperi.
Transferați în două căptușite cu folie de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Coaceți la 250° timp de 50-60 de minute sau până când devine auriu, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește complet în tigaie pe un grătar.
Serviți ca atare sau folosiți ca topping pentru înghețată, fructe sau iaurt. Depozitați în recipiente etanșe.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cupcake Vineyards Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Cupcake Vineyards Pinot Noir]()
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.