Crunch de nucă de cocos și caju

Crunch de nucă de cocos și caju
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, Coconut Cashew Crunch ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16. O porție conține 343 de calorii, 4 g de proteine și 19 g de grăsimi. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită bicarbonat de sodiu, zahăr brun, unt și extract de vanilie. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați budinca de caju cu ciocolată neagră cu Crunch de caju confiate, Crunch de caju și Candy Crunch cu caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cerealele, nuca de cocos și nucile de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Într-o cratiță mare, combina zahărul brun, untul și siropul de porumb; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecand continuu. Gatiti si amestecati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Se toarnă peste amestecul de cereale; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
5
Transferați în două căptușite cu folie de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți la 250° timp de 50-60 de minute sau până când devine auriu, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește complet în tigaie pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Serviți ca atare sau folosiți ca topping pentru înghețată, fructe sau iaurt. Depozitați în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cupcake Vineyards Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista