Cruisin ' Crab Dip

Cruisin ' Crab Dip
Cruisin ' Crab Dip este o fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 370 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de garnitură: pătrunjel, cremă de brânză, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Cruisin ' Crostini, și Pizza Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 11 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; se pune la foc mic și se gătește, amestecând constant, până când amestecul este neted și Bulbuc. Îndoiți ușor carnea de crab. Se pune lingura în vasul de servire și se ornează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se serveste cu felii de pâine franceză prăjită cu unt de cazino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
UntUnt

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista