Cruisin ' Crab Dip este o fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 370 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de garnitură: pătrunjel, cremă de brânză, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Cruisin ' Crostini, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 11 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; se pune la foc mic și se gătește, amestecând constant, până când amestecul este neted și Bulbuc. Îndoiți ușor carnea de crab. Se pune lingura în vasul de servire și se ornează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Se serveste cu felii de pâine franceză prăjită cu unt de cazino.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.