Crudite cu ulei de măsline și săruri aromate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cruditele cu ulei de măsline și săruri aromate. Această rețetă face 8 porții cu 307 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ridichi proaspete cu săruri aromate și unt, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Dip de măsline-pătrunjel cu Crudit 6s.
Instrucțiuni
Așezați semințele de susan într-o tigaie mică antiaderentă setată la foc mediu. Se amestecă până se prăjește și se rumenesc, aproximativ 3 minute. Se răcește complet.
Se pune într-o râșniță de condimente cu 1 1/2 lingurițe de sare. Procesați până la măcinat fin.
Transferați amestecul în ramekin mic.
Se amestecă pudra de curry și 5 lingurițe de sare într-un castron mic.
Transferați amestecul într-un alt ramekin mic.
Se amestecă boia de ardei și 5 lingurițe de sare într-un castron mic.
Transferați amestecul într-un alt ramekin mic. (Sărurile aromate pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și puneți deoparte la temperatura camerei.)
Se toarnă ulei în castron mic sau ramekin.
Așezați legumele decorativ pe platou.
Serviți, trecând separat uleiul și sărurile.