Rețeta Crostini di Fegatini (Crostini de ficat de pui) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 8 porții cu 150 de calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, vin santo, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini De Ficat De Pui, și Crostini De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
1
Așezați hamsii tocate pe o tăietură și faceți o pastă trăgând partea cuțitului unui bucătar peste ele la un unghi de 15 grade de aproximativ 10 ori sau până la omogenizare; pus deoparte.Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
Cuțit
2
Adăugați pasta de hamsii, ceapa, sarea și piperul și saut-ul până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.Creșteți căldura până la mediu ridicat, adăugați ficatele de pui și saut-ul, amestecând ocazional, până când ficatul se rumeneste peste tot, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Pastă De Hamsie
Piper
Ceapă
Sare
3
Adăugați Vin Santo sau sherry și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Santo
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Adăugați bulion de pui, capere și salvie și fierbeți, amestecând ocazional, până când aproape tot lichidul s-a evaporat și ficatul este gătit, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Capere
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Se ia de pe foc, se transferă ficatul pe o tăietură și se rezervă amestecul de ceapă în tigaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați mărunt ficatul până când au aproximativ dimensiunea boabelor de floricele. Întoarceți ficatul în tigaie și amestecați oțetul.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.