Crostini de fasole, usturoi și ierburi
Fava Bean, usturoi și crostini de plante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 400 de calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de baghetă, fasole fava, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fava Bean Crostini, Fava Bean și Manchego Crostini, și Crostini de rucola și Fava-Bean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149° (150c).
Periați ambele părți ale fiecărei felii de baghetă cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Se întinde pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute sau până când sunt crocante și aurii.
Între timp, gătiți fasolea fava în apă clocotită timp de 2 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece. Rezervați câteva fasole pentru garnitură. Purificați fasolea rămasă într-un robot de bucătărie cu șalota, usturoiul, restul de 1 lingură de ulei de măsline și frunzele de tarhon. Condimentează după gust cu sare și piper.
Chiar înainte de servire, întindeți pasta de fasole fava pe crostini pregătiți.
Se ornează cu fasolea rezervată și o stropire de piper negru.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon