Crostini cu gem de ceapă caramelizat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crostini cu gem de ceapă caramelizat. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 101 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pâine baguette, bulion de legume, brânză ch. și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini de ceapă și fenicul caramelizat, Crostini De Ceapă Și Mere Caramelizate, și Crostini cu ceapă caramelizată și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți descoperit 10 minute, amestecând la fiecare 3 până la 4 minute.
Adăugați sare, zahăr brun, oțet și bulion.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Scoateți capacul, creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 2 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand cea mai mare parte a lichidului este redusa si amestecul este consistenta gemului.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Încălziți cuptorul la 163°.
Așezați feliile de pâine pe foaia de biscuiți unsă; pulverizați ușor cu spray de gătit.
Coaceți 6 până la 9 minute sau până când sunt crocante.
Așezați 1 linguriță de ceapă caramelizată pe fiecare felie de pâine; se acoperă cu 1 linguriță rotunjită cremă de brânză.