Crostata de pere și mere cu frișcă cu cinci condimente

Crostata de pere și mere cu frișcă cu cinci condimente
Crostata de pere și mere cu frișcă cu cinci condimente este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 252 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Condimente De Mere Cu Topping De Frișcă, Crostata de pere, mere și gutui, și Crostata proaspătă de mere și pere.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ambele făină, zahăr și sare în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați untul și scurtarea. Folosind porniri / opriri, procesați până când untul și scurtarea formează bucăți de mărime de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Se amestecă suficientă apă cu gheață pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 1 oră. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare. Aruncați pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 15 minute.
4
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați aluatul pe foaia de copt netăiată. Mound umplere deasupra aluatului, lăsând 2-inch de frontieră. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 7 inci, plisând liber și ciupind pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Periați crusta și fructele cu ou, apoi presărați cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FructeFructe
ZahărZahăr
OuăOuă
7
Coaceți crostata până când crusta este aurie și sucurile se bulează gros, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați foaia de copt în raft; se răcește 10 minute. Glisați spatula metalică sub crustă pentru a elibera foaia de copt. Se răcește crostata până la călduță. Folosind fundul mare al tigaiei ca ajutor, transferați crostata pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Bateți smântâna, mierea și pudra de cinci condimente într-un castron mediu până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Serviți crostata călduță sau la temperatura camerei cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
11
* Un amestec de anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir, Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason MăcinatAnason Măcinat
Anason StelatAnason Stelat
ScorțișoarăScorțișoară
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
GhimbirGhimbir
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista