Crostata De Migdale De Afine

Crostata De Migdale De Afine
Crostata de migdale de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, coajă de lămâie, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crostata de migdale de afine Gourmet, Crostata Proaspătă De Smochine Și Migdale, și Crostata de prune și migdale.

Instrucțiuni

1
Pulsați migdalele cu 1/4 cană de făină până la măcinat fin (aveți grijă să nu măcinați până la o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Rezervați 1 lingură de ou bătut, răcit, pentru spălarea ouălor și bateți oul rămas în amestecul de unt, apoi adăugați extracte de vanilie și migdale, bătând bine. La viteză mică, amestecați amestecul de migdale, coaja, sarea și restul de 1 3/4 căni de făină până când amestecul formează doar un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într - un disc de 5 până la 6 inci. Înfășurați discurile separat în folie de plastic și răciți până când sunt ferme, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Aduceți afine, suc de portocale, marmeladă, zahăr brun și 1/4 linguriță sare la fiert într-o oală medie grea, amestecând, apoi fierbeți, neacoperit, până când o parte din afine izbucnesc și amestecul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se răcește rapid umplutura răspândind-o într-o tigaie superficială și se răcește până la călduță, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
MarmeladăMarmeladă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu o foaie mare de copt căptușită cu folie pe raftul din mijloc. Tigaie cu formă de primăvară cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Întindeți 1 bucată de aluat între foi de hârtie pergament într-o rundă de 12 inci (aluatul va fi foarte fraged).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Scoateți foaia superioară de hârtie și inversați aluatul în tigaie cu formă de arc. (Aluatul se va rupe ușor, dar poate fi patch-uri împreună cu degetele.) Apăsați aluatul peste partea de jos și în sus a tigaiei, tundând aluatul pentru a ajunge la 1/2 inch în sus. Chill shell.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Întindeți aluatul rămas într-o rundă de 12 inci în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Scoateți foaia superioară de hârtie, apoi tăiați aluatul în benzi de 10 (1/3 inci lățime) cu roată de patiserie și glisați (încă pe hârtie de ceară) pe o tavă. Congelați benzile până când sunt ferme, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
6
Răspândiți umplutura în coajă răcită și aranjați 5 benzi la 1 inch distanță pe umplutură. Aranjați restul de 5 benzi la o distanță de 1 inch în diagonală pe primele benzi pentru a forma o rețea cu spații în formă de diamant. Tăiați marginile tuturor benzilor la același nivel cu marginea cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Ungeți blatul cu zăbrele cu ou bătut rezervat și presărați crostata cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
8
Coaceți crostata în tigaie pe foaia de copt fierbinte până când patiseria este aurie și umplutura clocotește, 50 până la 60 de minute. (Dacă patiseria este prea maro după 30 de minute, acoperiți ușor crostata cu folie.) Răciți crostata complet în tigaie pe un raft, 1 1/2 până la 2 ore (pentru a permite sucurilor să se îngroașe).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Crostata este cea mai bună zi în care este coaptă, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită cu folie, la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista