Crostata de migdale de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, coajă de lămâie, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crostata de migdale de afine Gourmet, Crostata Proaspătă De Smochine Și Migdale, și Crostata de prune și migdale.
Instrucțiuni
1
Pulsați migdalele cu 1/4 cană de făină până la măcinat fin (aveți grijă să nu măcinați până la o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Rezervați 1 lingură de ou bătut, răcit, pentru spălarea ouălor și bateți oul rămas în amestecul de unt, apoi adăugați extracte de vanilie și migdale, bătând bine. La viteză mică, amestecați amestecul de migdale, coaja, sarea și restul de 1 3/4 căni de făină până când amestecul formează doar un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Migdale
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într - un disc de 5 până la 6 inci. Înfășurați discurile separat în folie de plastic și răciți până când sunt ferme, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Aduceți afine, suc de portocale, marmeladă, zahăr brun și 1/4 linguriță sare la fiert într-o oală medie grea, amestecând, apoi fierbeți, neacoperit, până când o parte din afine izbucnesc și amestecul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se răcește rapid umplutura răspândind-o într-o tigaie superficială și se răcește până la călduță, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Afine
Marmeladă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu o foaie mare de copt căptușită cu folie pe raftul din mijloc. Tigaie cu formă de primăvară cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Întindeți 1 bucată de aluat între foi de hârtie pergament într-o rundă de 12 inci (aluatul va fi foarte fraged).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Scoateți foaia superioară de hârtie și inversați aluatul în tigaie cu formă de arc. (Aluatul se va rupe ușor, dar poate fi patch-uri împreună cu degetele.) Apăsați aluatul peste partea de jos și în sus a tigaiei, tundând aluatul pentru a ajunge la 1/2 inch în sus. Chill shell.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Întindeți aluatul rămas într-o rundă de 12 inci în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Scoateți foaia superioară de hârtie, apoi tăiați aluatul în benzi de 10 (1/3 inci lățime) cu roată de patiserie și glisați (încă pe hârtie de ceară) pe o tavă. Congelați benzile până când sunt ferme, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
6
Răspândiți umplutura în coajă răcită și aranjați 5 benzi la 1 inch distanță pe umplutură. Aranjați restul de 5 benzi la o distanță de 1 inch în diagonală pe primele benzi pentru a forma o rețea cu spații în formă de diamant. Tăiați marginile tuturor benzilor la același nivel cu marginea cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Ungeți blatul cu zăbrele cu ou bătut rezervat și presărați crostata cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ouă
8
Coaceți crostata în tigaie pe foaia de copt fierbinte până când patiseria este aurie și umplutura clocotește, 50 până la 60 de minute. (Dacă patiseria este prea maro după 30 de minute, acoperiți ușor crostata cu folie.) Răciți crostata complet în tigaie pe un raft, 1 1/2 până la 2 ore (pentru a permite sucurilor să se îngroașe).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Crostata este cea mai bună zi în care este coaptă, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, apoi păstrată, acoperită cu folie, la temperatura camerei.