Crostata de fructe uscate și nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 306 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, iaurt cu lapte integral, miere de floare de portocal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Crostata de fructe uscate și nuci, Marsalan și Crostata de smochine uscate, și Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de hârtie de copt cu hârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți oul, 2 lingurizahăr brun,2 linguri unt topit, miere și 1 linguriță coajă de portocală într-un castron mediu. Puneți deoparte 1 lingură de nuci pentrugarnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Unt
Miere
Zahăr
Nuci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați nucile rămase și toate fructele uscatela castron cu amestec de ouă; aruncați umplutura pentru a acoperi.Desfaceți crusta pe foaia pregătită. Spoonfilling în centrul crustei; răspândit în evenlayer, lăsând 1 1/2 - la 2-inch de frontieră. Îndoiți crustemargini peste umplutură, plisând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Nuci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Perie cu 1/2 lingură rămasă topităunt. Se toaca marunt rezervat 1 linguranuci.
5
Se amestecă nuci tocate și rămase 1/2lingura de zahăr brun într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți crostata până când crusta este aurie și umplutura clocotește în centru,aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se amestecă iaurtul și restul de 3/4 lingurițăcoaja de portocale într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Serviți crostatacald sau la temperatura camerei cu iaurt cu aromă de portocal.