Croque Madame Casserole
Caserola Croque Madame ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. Pentru 1,89 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 605 calorii. Această rețetă este plăcută de 9 mâncăruri și bucătari. Un amestec de piper, sare, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încearcă Pâine Prăjită Franceză Croque Madame Casserole, Croque Madame, și Croque-Madame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Topiți 6 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mic până la barbotare.
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut. Bateți încet laptele și gătiți până se îngroașă și clocotește, încă 3 până la 5 minute.
Bateți muștarul, sarea, piperul și nucșoara.
Se toarnă un strat subțire de sos în vasul de copt pregătit și se acoperă cu 5 sau 6 felii de pâine, apoi felii de șuncă și un strat uniform de Gruyere. Repetați straturile încă o dată, terminând cu un al treilea strat de sos pentru a acoperi toate.
Coaceți caserola timp de 30 de minute.
Scoateți-l din cuptor și tăiați-l în 6 bucăți egale.
Lucrând în 2 loturi, topiți 1lingura de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Crăpați 3 ouă în tigaie și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand albusurile sunt aproape setate, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă ouăle și continuați să gătiți până când albușurile sunt complet setate, încă aproximativ 1 minut. Veți acoperi fiecare porție de caserolă cu un ou prăjit. Repetați cu restul de 3 ouă și 1 lingură de unt. Se acoperă cu Gruyere și se dă la cuptor câteva minute până se topește brânza.