Crisp Orange-Rulouri De Primăvară De Pui

Crisp Orange-Chicken Spring Rolls este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de mere, frunze de salată bibb, ambalaje rotunde din hârtie de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri crocante de primăvară de pui cu sos de portocale de sânge, Rețetă vietnameză de rulouri de primăvară (cha Gio) (Red Lantern Crisp Par, și Rulouri De Primăvară Vietnameze (Cha Gio) (Colete Clare Cu Lanternă Roșie).