Crisp Fulgi De Ovăz-Benzi De Fructe
Nevoie de o desert vegetarian? Fâșiile crocante de fulgi de ovăz-fructe ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 65 de porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ovăz laminat obișnuit, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fructe Crocante, Fructe Crocante, și Fructe Crocante.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți în ou.
Într-un alt castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și ovăzul. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine. Se amestecă stafidele.
Împărțiți aluatul în șapte porții egale. Ciupiți fiecare porție într-o frânghie lungă de 12 inci și distanțați uniform două sau trei frânghii pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit. Aplatizați frânghiile pentru a face benzi late de 2 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când fâșiile se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Lăsați benzile să se răcească pe foi timp de aproximativ 2 minute, apoi tăiați în diagonală în bucăți de 1 inch lățime.
Lăsați să se răcească complet pe foi.