Crisp De Mere Bisquick Fără Gluten

Crisp De Mere Bisquick Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Bisquick fără gluten. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de amestec, unt vegan răspândit, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisp De Mere Fără Gluten, Crisp De Mere Fără Gluten, și Crisp De Mere Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt de 13x9 inci cu unt vegan întins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului VeganRăspândirea Untului Vegan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați ingredientele de umplutură de mere; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, amestecul Bisquick și 2 lingurițe de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Tăiați în răspândire, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întindeți 4 căni de umplutură de mere în tigaie; presărați 1/2 cană de topping crocant peste mere. Lingura rămasă de umplere de mere pe partea de sus; se presara cu restul de topping clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când toppingul este maro auriu și merele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista