Crisp cu mere în două straturi
Două straturi Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 205 calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12 persoane. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți zahăr brun, mere aurii gustoase, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 22% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Crisp cu rubarbă în straturi , Dip italian în straturi cu Wontons crocante și Dip italian în straturi cu biscuiți crocanți .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul brun, scorțișoara și sarea până se sfărâmiciază.
Adăugați făină și ovăz; amesteca bine. Apăsați 3 căni de amestec de ovăz pe fundul unui 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Într-un alt bol, amestecați primele cinci ingrediente de umplutură.
Adăugați merele și vanilia; arunca pentru a combina. Se pune peste stratul de ovăz. Se unge cu unt; se presară cu amestecul de ovăz rămas.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-50 de minute sau până când devin maro auriu și merele sunt fragede. Dacă doriți, serviți cu toppinguri.