Creveți și spanac în cremă de șofran
Creveții și spanacul în crema de șofran ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.95 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de vin, frunze de spanac-spălate bine, dar nu, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Rețete similare includ Șofran Cuscus & Spanac Tocană, Șofran Creveți Paella, și Creveți În Bulion De Șofran.
Instrucțiuni
Zdrobiți firele de șofran într-un bol mic.
Se toarnă vinul și se lasă abrupt în timp ce continuați.
Încălziți o tigaie mare nereactivă la foc mare.
Adăugați mână de spanac, cu apă agățată de el, în tigaie, amestecând pentru a ofili frunzele înainte de fiecare adăugare. Continuați până când tot spanacul s-a ofilit.
Transferați spanacul într-o strecurătoare pentru a se scurge bine și apoi tocați-l grosier. Ștergeți tigaia.
Topiți untul în tigaie la foc moderat. Când spuma dispare, adăugați creveții, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până la roz și începând să se onduleze, aproximativ 3 minute.
Transferați creveții și orice sucuri de gătit pe o farfurie.
Încălziți uleiul în tigaie.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la moderat ridicată și adăugați vinul cu șofranul. Se fierbe până când vinul este redus la jumătate.
Se amestecă smântâna grea și stocul de creveți și se aduce la foc mic.
Adăugați spanacul și roșia și fierbeți timp de 1 minut.
Adăugați creveții cu sucurile lor și gătiți până se încălzește. Condimentează cu zeama de lămâie, sare și piper și servește imediat.
Se servește cu: orez aburit.
Note: după ce ați învelit creveții pentru acest fel de mâncare, fierbeți cojile în apă pentru a face un stoc simplu. Dacă doriți, puteți înlocui scoicile mari de mare pentru creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris