Creveți în stil Indian cu sos de iaurt

Creveți în stil Indian cu sos de iaurt
Creveții în stil Indian cu sos de iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper măcinat, iaurt de carton, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chifteluțe la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian, Sturion Indian condimentat cu sos de iaurt de mentă, și Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă.

Instrucțiuni

1
Lingură iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute. Răzuiește iaurtul scurs într-un bol folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă cilantro tocat. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul; sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați creveți; presărați creveți cu garam masala, sare și piper. Gatiti 6 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
5
Se servește cu sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista