Creveți Prăjiți Bayou

Creveții prăjiți Bayou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de muștar, creveți, condimente cajun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Prăjiți Bayou, Creveți Bayou cu Aioli de lămâie-rozmarin, și Creveți Bayou La Batre înveliți cu Pancetta cu grâu galben de porumb Rikards Mill și roșii de moștenire la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse. Creveți fluture făcând o fantă adâncă în spatele fiecăruia de la capătul mare până la coadă, tăind, dar nu prin curba interioară a creveților. Devein creveți, și locul într-un castron mare.
Bateți împreună laptele și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă amestecul peste creveți.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute sau până la 1 oră.
Combinați amestecul de pește și 1 lingură. Condimente Cajun. Dragați creveții în amestecul de pește și scuturați excesul. Aranjați pe foi de copt.
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 32
Prăjiți creveții, în loturi, 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit minunatul pește Zatarain-Fri și Walker & Sons Slap Ya Mama Cajun condimente.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio