Creveți pocați cu sos prăjit de susan-ghimbir

Creveți pocați cu sos prăjit de susan-ghimbir
Creveții braconați cu sos prăjit de susan-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 16 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, coriandru, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Frigarui de creveti la gratar cu sos de soia, ghimbir proaspat si seminte de susan prajite, Creveți pocați cu sos de ghimbir cu lămâie Meyer, și Creveți și sparanghel cu sos de ghimbir-Susan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un castron mare umplut la jumătate cu apă cu gheață. Aduceți o oală mare cu apă sărată generos la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați creveții și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scurgeți creveții într-o strecurătoare și scufundați-i imediat în apa cu gheață. Când creveții sunt reci, scoateți cojile, lăsând coada atașată. Folosind un cuțit de tăiat, faceți o fantă de-a lungul centrului din partea superioară a fiecărui creveți și îndepărtați vena. Clătiți creveții sub apă rece și uscați-i cu hârtie towels.In un castron mare, amestecați împreună sosul de soia, mierea și uleiul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până când este gata serve.In o cratiță mică uscată la foc mediu, prăjiți semințele de susan, amestecând des, până devin aurii și parfumate, 1 până la 2 minute. Adăugați imediat ghimbirul, oțetul, zahărul, fulgii de chili și sosul de pește. Aduceți la fierbere, în timp ce amestecați, și gătiți amestecul doar până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă într-un blender și se procesează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați sosul într-un castron mic, amestecați coriandrul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până când este gata serve.To serviți, aranjați creveții pe un platou răcit și așezați vasul cu sos de susan-ghimbir prăjit alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În14 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista