Creveții braconați cu sos prăjit de susan-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 16 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 117 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, coriandru, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Frigarui de creveti la gratar cu sos de soia, ghimbir proaspat si seminte de susan prajite, Creveți pocați cu sos de ghimbir cu lămâie Meyer, și Creveți și sparanghel cu sos de ghimbir-Susan.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un castron mare umplut la jumătate cu apă cu gheață. Aduceți o oală mare cu apă sărată generos la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați creveții și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scurgeți creveții într-o strecurătoare și scufundați-i imediat în apa cu gheață. Când creveții sunt reci, scoateți cojile, lăsând coada atașată. Folosind un cuțit de tăiat, faceți o fantă de-a lungul centrului din partea superioară a fiecărui creveți și îndepărtați vena. Clătiți creveții sub apă rece și uscați-i cu hârtie towels.In un castron mare, amestecați împreună sosul de soia, mierea și uleiul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până când este gata serve.In o cratiță mică uscată la foc mediu, prăjiți semințele de susan, amestecând des, până devin aurii și parfumate, 1 până la 2 minute. Adăugați imediat ghimbirul, oțetul, zahărul, fulgii de chili și sosul de pește. Aduceți la fierbere, în timp ce amestecați, și gătiți amestecul doar până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5 Uncii De Ceață Tocată
Sos De Pește
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se lasă să se răcească ușor, apoi se transferă într-un blender și se procesează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați sosul într-un castron mic, amestecați coriandrul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până când este gata serve.To serviți, aranjați creveții pe un platou răcit și așezați vasul cu sos de susan-ghimbir prăjit alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5 Uncii De Ceață Tocată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.