Creveți, pepene verde și Halloumi Kabobs
Creveți, pepene verde, și Halloumi Kabobs este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți frunze de cilantro, frunze de mentă, cuburi de pepene verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Halloumi Kabobs, Pepene verde și Halloumi, și Halloumi la grătar cu pepene verde și ulei de busuioc-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute. (Omiteți dacă utilizați frigarui de metal.)
Între timp, combinați creveții și 1/2 cană marinată de Cilantro-var într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Combinați brânza și 1/3 cană marinată de Cilantro-var într-o altă pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați pungile, întorcându-vă la strat; răciți 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Scoateți creveții și brânza din marinate, aruncând marinatele. Filetați creveții, pepenele verde și brânza alternativ pe frigarui, lăsând un spațiu de 1/8 inci între bucăți.
Kebaburi la grătar, acoperite cu capac la grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Se presară cu cilantro și mentă.
Se servește cu marinada rămasă de Cilantro-var.
* Brânza feta fermă poate fi înlocuită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.