Creveți la grătar, Mango și Avocado

Creveții la grătar, Mango și Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 350 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână mango, frunze de salată bibb, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Salată De Avocado-Mango Cu Creveți La Grătar, Tacos de creveți la grătar cu Salsa de avocado Mango, și Creveți Jerk cu ceapă la grătar, Avocado și salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Rezervați 3/4 cană amestec de suc. Se amestecă morcovul și chile în amestecul de suc de 1/2 cană rămas și se lasă deoparte.
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte. Începând de la capătul cozii, fluturați fiecare creveți, tăind, dar nu prin partea din spate a creveților.
Combinați amestecul de suc rezervat de 3/4 cană și creveții într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi; acoperiți și marinați la frigider 1 oră, aruncând ocazional.
Scoateți creveții din castron, rezervând marinada.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare.
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se răcește ușor.
Filetați 3 creveți pe fiecare dintre frigăruile de 12 (10 inci).
Așezați creveții pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Creveți la grătar 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când sunt gata, ungând frecvent cu marinată gătită.
Tăiați 3 jumătăți de avocado pe jumătate pe lungime;curățați și tăiați restul de jumătate de avocado.
Periați marinada gătită peste pene de mango și avocado; se acoperă cu spray de gătit. Aranjați într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit. Înveliți pene de var cu spray de gătit; așezați pe grătar. Fructe la grătar 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt marcate, dar nu moi, ungând frecvent cu marinată.
Așezați 1 frunză de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii de salată; acoperiți fiecare frunză cu 2 felii de mango, 2 pene de tei și 1 pană de avocado.
Așezați 2 frigarui pe fiecare farfurie; presărați uniform cu avocado tăiat cubulețe.
Presărați coriandru, dacă doriți.
Se servește cu amestec de morcovi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.