Creveți frigărui la grătar cu glazură de caise-Curry

Creveți frigărui la grătar cu glazură de caise-Curry
Creveți frigărui la grătar cu glazură de caise-Curry este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 218 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, oțet de vin, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: creveti frigarui cu glazura de caise-Curry, Scoici Frigărui Cu Glazură De Curry De Caise, și Creveți picante la grătar cu glazură de ghimbir de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În sticlă superficială sau vas de plastic, amestecați ulei, conserve, oțet, muștar, pudră de curry și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
ConservăConservă
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați creveți; întoarceți-vă pentru a acoperi cu glazură. Acoperiți și refrigerați 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți creveții din glazură; glazură de rezervă. Pe șase frigarui de 10 până la 12 inci, filetați creveți, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare. (Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați în apă cu 30 de minute înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Acoperiți și grătiți kabobs la foc mediu 6 până la 8 minute, perindând de mai multe ori cu glazură și rotind o dată, până când creveții sunt roz și fermi. Aruncați orice glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați salată mărunțită pe platou; aranjați kabobs deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
7
Se ornează cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista