Creveți frigărui la grătar cu glazură de caise-Curry

Creveți frigărui la grătar cu glazură de caise-Curry este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 218 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, oțet de vin, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: creveti frigarui cu glazura de caise-Curry, Scoici Frigărui Cu Glazură De Curry De Caise, și Creveți picante la grătar cu glazură de ghimbir de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În sticlă superficială sau vas de plastic, amestecați ulei, conserve, oțet, muștar, pudră de curry și usturoi.
Adăugați creveți; întoarceți-vă pentru a acoperi cu glazură. Acoperiți și refrigerați 15 până la 30 de minute.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți creveții din glazură; glazură de rezervă. Pe șase frigarui de 10 până la 12 inci, filetați creveți, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare. (Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați în apă cu 30 de minute înainte de utilizare.)
Acoperiți și grătiți kabobs la foc mediu 6 până la 8 minute, perindând de mai multe ori cu glazură și rotind o dată, până când creveții sunt roz și fermi. Aruncați orice glazură rămasă.
Așezați salată mărunțită pe platou; aranjați kabobs deasupra.
Se ornează cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.