Creveți dulci și acri în sos de fructe
Creveții dulci și acri în sos de fructe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 490 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână papaya, suc de portocale, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Puiul și creveții au câștigat tone cu sos Chili-Sweet & Sour, Rulouri de primăvară cu creveți și legume crocante cu sos de Chili dulce și acru, și Creveți dulci și acri.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați creveți; saut 5 minute.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Combinați ananasul și următoarele 5 ingrediente (ananas prin suc de lămâie) în tigaie.
Combinați oțetul și amidonul de porumb, amestecând până se omogenizează bine; se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Puneți creveții în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru.