Creveți De Pe Litoral

Creveți De Pe Litoral
Creveții de pe litoral ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 277 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți creveți, pătrunjel, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Seaside Sunrise, Pe Litoral Chex Mix, și Salată De Gelatină De Pe Litoral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați toate ingredientele într - un vas de copt de 13 x 9 inci, aruncând pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Coaceți 18 minute sau doar până când creveții devin roz, amestecând după 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista