Creveți cu sos de Mango este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 197 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 7 minute. Dacă aveți ghimbir, usturoi, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți cu sos de busuioc-Mango, Frigarui de creveti cu sos de Mango, și Frigarui de creveti cu sos de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, ghimbirul, 1/4 lingurita sare, ienibahar, chimen si scortisoara aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Adăugați mango, oțet, suc de lămâie și zahăr și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când sosul este gros; refrigerați într-un castron. Aruncați creveții cu piper roșu, praf de usturoi și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Căpșună, Decojită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sticla Marsala
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Arahide Măcinate Fin
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti crevetii pana nu mai sunt translucizi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, ghimbirul, 1/4 lingurita sare, ienibahar, chimen si scortisoara aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Adăugați mango, oțet, suc de lămâie și zahăr și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când sosul este gros; refrigerați într-un castron. Aruncați creveții cu piper roșu, praf de usturoi și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Căpșună, Decojită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sticla Marsala
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Arahide Măcinate Fin
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti crevetii pana nu mai sunt translucizi, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.