Creveți cu salată de mere și roșii
Creveți cu salată de mere-roșii este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână, frunze de coriandru, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de roșii și creveți, Salată de creveți, roșii și Feta, și Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați frigarui în apă cel puțin 30 de minute. Pregătiți grătarul în aer liber pentru grătarul direct medium-high.In blender, coriandru piure, smântână, maioneză, 2 linguri suc de lămâie, oțet, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat; set dressing aside.In castron mare, combinați creveții, uleiul, coriandrul, restul de 2 linguri de suc de lămâie, 1/8 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat, aruncând până când este bine acoperit.Filetați creveții, la o distanță de 1/2 inch, pe frigarui. Grătiți 3 până la 4 minute sau până când creveții devin Opaci, întorcându-se o dată.
Transfer la plate.In un alt castron mare, aruncați salata verde cu jumătate de pansament până când este bine acoperit. Împărțiți între 4 farfurii de servire. În același castron, aruncați roșiile și mărul cu jumătate din pansamentul rămas până când sunt bine acoperite; așezați pe salată cu creveți.
Stropiți cu pansamentul rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.