Creveți cu salată de mere și roșii

Creveți cu salată de mere și roșii
Creveți cu salată de mere-roșii este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână, frunze de coriandru, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de roșii și creveți, Salată de creveți, roșii și Feta, și Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați frigarui în apă cel puțin 30 de minute. Pregătiți grătarul în aer liber pentru grătarul direct medium-high.In blender, coriandru piure, smântână, maioneză, 2 linguri suc de lămâie, oțet, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat; set dressing aside.In castron mare, combinați creveții, uleiul, coriandrul, restul de 2 linguri de suc de lămâie, 1/8 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat, aruncând până când este bine acoperit.Filetați creveții, la o distanță de 1/2 inch, pe frigarui. Grătiți 3 până la 4 minute sau până când creveții devin Opaci, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Transfer la plate.In un alt castron mare, aruncați salata verde cu jumătate de pansament până când este bine acoperit. Împărțiți între 4 farfurii de servire. În același castron, aruncați roșiile și mărul cu jumătate din pansamentul rămas până când sunt bine acoperite; așezați pe salată cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Stropiți cu pansamentul rămas.
DificultateExpert
Gata În44 m.
Porții30
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista