Creveți cu portocaliu Beurre Blanc
Creveți cu portocaliu Beurre Blanc ar putea fi doar fără gluten, primar și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 3 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 199g de grăsime, și un total de 2010 calorii. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de șalotă, portocale, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți marinați cu șampanie Beurre Blanc, Creveți la grătar cu vanilie Beurre Blanc, și Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc.
Instrucțiuni
href="https://www.simplyrecipes.com/recipes/how_to_peel_and_devein_shrimp/">curățați și îndepărtați creveții. Lucrați cu creveții pe rând, lăsând restul într-un castron cu apă cu gheață. Ținându-vă de corpul creveților, folosiți degetele pentru a scoate capul dacă este încă atașat, apoi picioarele.
Începând cu capătul capului, îndepărtați ușor coaja. Folosiți unghiile sau un cuțit pentru a tăia în segmentul carcasei de bază.
Scoateți creveții din coajă în întregime.
Așezați creveții în jos pe o tăietură și folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a face o tăietură superficială pe spatele creveților.
Este posibil să vedeți un tract intestinal întunecat, asemănător unei vene, care trece prin carne. Folosiți degetele sau vârful ascuțit al unui cuțit pentru a îndepărta. Pe măsură ce completați fiecare creveți, puneți-l într-un castron cu apă cu gheață pentru a se menține rece. Puneți deoparte în timp ce pregătiți sosul.
Faceți sirop de portocale: curățați jumătate dintr-o portocală (aproximativ 2 lingurițe) și sucați cele două portocale (aproximativ 3/4 cană).
Puneți sucul, coaja, vinul și șalotele într-o tigaie cu sos la foc mediu. Gatiti pana cand este siropos si aproape disparut.
Bateți untul: la foc mic, amestecați untul continuu și energic, câte 1 lingură. Untul este singurul emulgator pentru acest sos, iar dacă îl adăugați încet, amestecând continuu, sosul va obține o textură netedă și mătăsoasă. Nu lăsați sosul să fiarbă. Sare și piper după gust. Păstrați cald în timp ce continuați cu creveții.
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Scurgeți creveții și acoperiți cu ulei de măsline. Când tigaia este fierbinte, adăugați creveții și presărați puțină sare și piper.
Gatiti crevetii aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Adăugați mai mult ulei de măsline, dacă este necesar, pentru a împiedica creveții să se lipească de tigaie. Nu gătiți prea mult sau creveții vor fi duri și cauciucați.
Stropiți sosul Beurre Blanc peste creveți sau serviți într-un recipient mic separat pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.