Creveți cu pete braconate cu unt cu cuscus israelian

Creveți cu pete braconate cu unt cu cuscus israelian
Dacă $2.04 pe portie se încadrează în bugetul dvs., creveții cu unt braconat cu cuscus israelian ar putea fi un uimitor pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 517 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, coriandru, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Creveți La Grătar, Linguine Cu Creveți La Fața Locului Santa Barbara, și Creveți la fața locului din California cu condimente thailandeze.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista