Creveți cu coriandru și var

Creveți cu coriandru și var
Creveții cu coriandru și var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 236 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir măcinat, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, Creveți De Lime Cilantro, și Creveți De Lime Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați amestec de creveți, și saut 4 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
5
evaluare carbo: 3

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista